Master your body - pakket

Voor het meest krachtige resultaat is er de online Herstel Expert Academy© waar je 24 uur per dag op je laptop én telefoon toegang hebt tot colleges, meditaties en visualisaties om jezelf op zowel fysiek-, mentaal-, emotioneel- als op spiritueel niveau 100% in je kracht te zetten én te houden.


Wat ik je hier allemaal aanbied kun je bekijken in onderstaande video. 

Dus Dank, dank...
Ha David, ik wilde even laten weten dat ik regelmatig je reset sessies beluister. Meer rust, minder angst/spanning/stress, veel meer contact met mijn gevoel, beter slapen, grenzen aangeven enz enz.
Ilse - ex-turnster 

Super David!

Wat een fijne academy. We vinden steeds meer onze weg. HEEL FIJN!
Bianca - sportfanaat
Yes!
Jaaaa, nog steeds heel blij met het hele traject. Ik voel me met de dag sterker en positiever worden. Jouw academy draagt hier sterk aan bij.  Ruud - 29 jaar