Over David Müskens 

''Winnaars zijn niet de mensen die nooit falen, maar mensen die altijd verder blijven zoeken''

David Müskens

Toen ik 2,5 jaar was heb ik mijn intrede gemaakt in de turnhal. Mijn eerste koprol is uiteindelijk uitgegroeid tot deelname aan Nederlandse Kampioenschappen. Daarnaast heb ik lange tijd aan verschillende groepen turnles gegeven; van peuters tot selectiegroepen tot ALO studenten op Hogeschool Arnhem Nijmegen.

Als (ex-)podotherapeut heb ik vele turners blessurevrij gemaakt met mijn speciaal ontwikkelde turnzool voor in de turnschoen. Maar waarom krijgt de ene turner nu wel een blessure en de ander niet? Daar ben ik de afgelopen jaren achter gekomen door verder te kijken dan alleen de reguliere therapieën. Nu ik snap hoe ons lijf reageert op alles wat wij meemaken in ons leven ben ik nooit meer bang voor ziektes of blessures. Ons lijf, Onze slimme verpakking!

Via verschillende opleidingen heb ik de kracht ontdekt van het brein en het onderbewustzijn en ben ik in staat om ook jou prachtige tools aan te leren zodat jij de master wordt van je eigen lijf!

turnen voet ondersteunen

Ambitieus

''Als ik iets doe, dan doe ik het ook goed''

Leergierig

Hoe meer ik leer, hoe minder ik eigenlijk weet''

turnen goud winnen

Openminded

''Hoe het werkt maakt mij niet uit, áls het maar werkt!'' 
TOM gunter

''Ik baal er van dat nog maar zo weinig mensen deze kennis hebben''

Ik kan als therapeut jouw lichamelijke klachten oplossen met mijn speciaal ontwikkelde steunzolen voor in de turnschoen, een taping of oefeningen. Maar er is meer.... zo veel geweldigs meer!

Ik ben er om jouw te helpen om deze optimale 2.0 versie van jou te maken. Dat doe ik door  mijn podotherapie-kennis te combineren met verschillende krachtige 'alternatieve' methodes. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel weer vol in je kracht!

Kies je voor het TIG-pakket dan ben ik niet alleen degene die jouw laat verbazen over het effect van mijn sessies. Maar ga ik jou  ook opleiden hoe jij zelf de master wordt over je eigen lijf!

Om goed voor de ander te zorgen moet je eerst goed voor je zelf zorgen

Ik kan weer volledig mee sporten!

Het is heel fijn om, na bijna een jaar met blessurepijn, weer volledig mee te kunnen sporten.  

Jade Xin (NK 2016)

Wat heeft je therapie goed gewerkt!
Hi David, zie hier het resultaat! #mooirechtopdebalk #turnen #topsport #jongoranje
cathalina matamala

Cathalina Matamala (Jong Oranje)

Simpel en fanatisch!

Als Olympisch sporter had ik last van mijn grote teen. David had voor mij een hele simpele oplossing, en werkt fantastisch! 
Rea Lenders

Rea Lenders (Olympische Spelen)

Samenwerkingspartners:

''Voor je lichaam zorgen is een investering

je krijgt er iets onbetaalbaars voor terug''