Uniek podotherapeutisch turnonderzoek

Pijnvrij turnen met TURN-INTO-GOLD-inlegzool

>20.000
diagnoses gesteld

>107

verenigingen geholpen

>50.000

pijnvrije sprongen

Ben jij de turner die....

 1. Last heeft van zijn hiel of voetboog?
 2. last heeft van zijn achillespees?
 3. pijn ervaart in de onderbenen?
 4. vaak zwikt tijdens het turnen?
 5. ....of andere pijnklachten heeft aan de onderste helft van je lijf?


En…….heb je al allerlei mogelijkheden aan rust, tapings, braces of andere therapieën geprobeerd om hier vanaf te komen zonder resultaat?

Dan heb ik dé oplossing voor jou!

 • Podotherapeutische turnschoentjes met unieke op maat gemaakte inlegzolen

David Müskens: jouw turnspecialist

''Wanneer ik een tsukahara spring op de pegasus met een plankoline, voel ik bij de afzet pijn in mijn linker hiel''.  

Als
- Ex-turner tot aan Nederlandse Kampioenschappen
- Turnleraar aan verschillende doelgroepen
- Turndocent op de Hogeschool Arnhem Nijmegen
- en gespecialiseerd podotherapeut

kunnen wij op niveau met elkaar praten. Ik begrijp als geen ander hoe de turnwereld in elkaar zit en ken alle ins en outs van de turntoestellen tot wedstrijdreglementen. 


Kies jij voor de dichtstbijzijnde therapeut
of voor dé specialist op jouw sportgebied? 

David is een hele goede turnpodotherapeut

Zeer goede informatie, en ik ben blij met mijn inlegzolen in mijn turnschoentjes, ik had geen pijn meer. Super.
Christine Tol - Turnz Amsterdam

Aangetrokken en niet meer uitgedaan

Nadat de schoentjes binnen waren heeft Bart ze gelijk aangetrokken en niet meer uit gehad tijdens de trainingen. Bart kon gelijk weer vloer en sprong trainen en is helemaal blij.Bart Fokker
Het gaat super goed!

Eigenlijk turnde ik de allereerste training al zonder pijn, en nu ik de zooltjes bijna de hele training draag kan ik echt alle oefeningen helemaal meeturnen
 

Jade-Xin

In 3 stappen creëer ik de beste steunzool

Stap 1: Onderzoek + aanmeten zolen

Na het vraaggesprek wordt je lichaamshouding van top tot teen geïnspecteerd. Tijdens het functieonderzoek worden de bewegingen van je voet, knie, heup en rug beoordeeld. Bij de palpatie gaan we samen op zoek naar de pijnlijke plek. Daarna wordt er een loopanalyse uitgevoerd. Tenslotte wordt de juiste diagnose gesteld. Met als gevolg een uitgebreid therapieplan op maat. Indien gewenst kan ik de verslaglegging doorsturen naar je sportarts, fysiotherapeut of andere aangesloten (para)medicus. 

Stap 2: Ontwikkelen van de therapie

De unieke op maat gemaakte therapie wordt in de vooraf aangemeten turnschoen gefabriceerd. 
Indien gewenst/noodzakelijk kan ik ook de steunzolen voor in je dagelijkse schoenen realiseren. 

Stap 3: Thuis op de deurmat!

Een eenmalige investering in de rit naar Nijmegen voor het onderzoek. En daarna wordt alles via een snelle levering netjes op de deurmat thuisbezorgd. Het pijnvrije turnen kan beginnen!

Bedankt!

Ik wilde even zeggen dat super goed met mij gaat met m’n lichaam. Super bedankt voor alles dude!

Bram Verhofstad (TEAM NL)

Wat heeft je therapie goed gewerkt!

Hi David, zie hier het resultaat! #mooirechtopdebalk #turnen #topsport #jongoranje

cathalina matamala
Cathalina Matamala (Jong Oranje)
Simpel en fantastisch!

Als Olympisch sporter had ik last van mijn grote teen. David had voor mij een hele simpele oplossing, en werkt fantastisch!

Rea Lenders
Rea Lenders (Olympische Spelen )

10 redenen waarom turnpodotherapie NIETS voor jou is

De voordelen van een turnschoen met inlegzool

Correctie hielbeen 

Uit onderzoek is gebleken dat wanneer je hielbeen netjes recht staat er ook minder trekkrachten ontstaan op je kuitspieren en achillespezen. Ontspanning ten top! 


Ondersteuning voetboog

Wanneer je voetboog weer optimaal wordt gecorrigeerd verandert niet alleen de stand van je voet maar komt ook je knie weer netjes recht te staan. En ditzelfde geldt  ook voor je heupen. Een mooie rechte onderste helft van je lijf!


Correctie knie & heup

Wanneer je voet weer optimaal wordt gecorrigeerd verandert niet alleen de stand van je voet maar komt ook je knie weer netjes recht te staan. En ditzelfde geldt  ook voor je heupen. Een mooie rechte onderste helft van je lijf!


Extra stabiliteit

Aangeboren lenigheid is een fijne bijkomstigheid voor turners maar hypermobiliteit kan ook zorgen voor extra wiebels of zelfs veelvuldig zwikken. De TIG-zool reduceert deze wiebels maximaal. Weg met je 0.1 punt aftrek als gevolg van een uitstapje bij de landing!

Schokdemping

Tijdens het turnen komt bij het springen 8 tot 10 maal jouw lichaamsgewicht op je voeten terecht. Om deze piekkrachten te verminderen is schokdemping de ideale oplossing. Bedankt alvast namens je groeischijven. 

100% power

Ben jij helemaal klaar met al die aangepaste trainingen? 

Dankzij de TIG-turnzool kun jij weer voluit meetrainen met de rest van je team!

Doeltreffend & effectief
Je hoeft er echt niets voor te doen. Behalve een afspraak maken met David en erop vertrouwen dat het goed komt.
Josta
Josta, moeder
Meteen resultaat!

Hi David, wat heeft je therapie van gister goed gewerkt, zie hier het resultaat! #mooirechtopdebalk #turnen #topsport #jongoranje

cathalina matamala
Catalina Matamala: (jong oranje) 

Geweldig!

Dankzij David kan ik mijn lievelingssport blijven uitoefenen! Zenna van der Lubbe
Zenna van der Lubbe (jong oranje)
€ 175,-
€ 147,-

Podotherapeutisch Turnonderzoek

Profiteer van de kracht van verschillende onderzoeksmethodes in 1 consult. 
Uitgevoerd door een therapeut die weet hoe het er aan toe gaat in jouw specifieke turnwereld.

Zet jij je gezondheid ook boven alles? Met deze bewezen onderzoeksresultaten verdwijnen je pijnklachten als sneeuw voor de zon waardoor je prestaties ook nog eens verbeteren.
''Elk succes begint met het besluit om het te gaan doen''

Algemene Voorwaarden

De onderstaande voorwaarden zijn onvoorwaardelijk van toepassing op alle behandelovereenkomsten tussen jou en de (turn)podotherapeut, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. Op alle opdrachten/overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing.

Algemene levering- en betalingsvoorwaarden

 • Na een consult, behandeling of afhaal-afspraak ontvang je een factuur.  Hierop zijn de betalingsvoorwaarden van DaviLuxe van toepassing. Voor correspondentie over de factuur dien je jezelf tot DaviLuxe turnpodotherapie te wenden.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor het declareren van deze factuur bij de zorgverzekeraar.
 • Gemaakte afspraken (ter plaatse of telefonisch) kunnen tot 24 uur van te voren zonder kosten geannuleerd of verzet worden. Wij behouden ons het recht voor afspraken die zonder tijdige afmelding verzuimd worden of binnen 24 uur voor de afspraak verzet of geannuleerd worden in rekening te brengen.
 • Omdat Turn Into Gold er naar streeft wachttijden zo kort mogelijk te houden betekent te laat komen – zeker in drukke tijden – een nieuwe afspraak maken. Als de tijd en mijn werkschema het toelaat, proberen ik je uiteraard alsnog te helpen.
 • Mondelinge toestemming na het onderzoek waarbij je akkoord gaat met het vervaardigen van therapeutische hulpmiddelen is geldend. Na het onderzoek start TIG- Turnpodotherapie direct met de productie van de therapeutische hulpmiddelen. Bij annulering zullen de gemaakte kosten bij jou in rekening worden gebracht.
 • Hoewel ik mijn uiterste best doe om de informatie correct en actueel te houden kan ik er nooit 100% zeker zijn of dit ook daadwerkelijk zo is. Je kunt dan ook geen rechten ontlenen aan de door mij afgegeven informatie m.b.t. vergoedingen van zorgverzekeraars. Ik advisser je dan ook om hiervoor altijd je zorgverzekeraar te raadplegen.
 • Garantie: Je (turn)podotherapeut verplicht zich tot het handelen naar zijn beste kunnen. Turninlays zijn therapeutische hulpmiddelen, ik kan daarom nooit garantie op het effect van deze hulpmiddelen geven. Aanpassingen van turninlays binnen twee maanden na aflevering (of tot de eerste controle afspraak) vallen binnen de service en breng ik daarom niet in rekening. Onvoldoende resultaat van de behandeling of therapeutische hulpmiddelen geeft in geen enkel geval recht op restitutie of vrijstelling van betaling.